Global trading; we (ver)kennen de wereldmarkt

In een globaliserende economie blijft het spreekwoordelijke ‘het beste uit de markt halen’ niet meer beperkt tot de Nederlandse markt. Bij Franssen & Van Iersel wordt het beste uit de wereldmarkt gehaald. Er liggen vele kansen op buitenlandse markten. Het lukt ons voortdurend om die kansen optimaal te benutten. Wij werken met vaste tussenpersonen op locatie en dat leidt tot trefzekere en betrouwbare transacties. Per aanvoerroute behartigt één agent al onze belangen. Zo worden taalbarrières geslecht en worden culturele verschillen overbrugd. Dit biedt zekerheid en zorgt voor uitbreiding van onze positie op de wereldmarkt.
We make it work!

Versterk de band met uw klant!

Dat kan met premiums. Een met zorg gekozen premium of give-away is leuk om te geven én om te krijgen. Het versterkt de band met uw klant en vergroot uw naamsbekendheid. Bij Franssen & Van Iersel hoeft u niet te kiezen uit de standaardcollectie van een productcatalogus. Per klant leveren wij maatwerk door gericht op zoek te gaan naar hét premium voor de juiste impact. Veelal nét wat exclusiever en - door de eigen import - toch betaalbaar. Door ter plekke te produceren (bedrukken, borduren) besparen wij kosten. Zaken doen met China wordt nauwelijks nog gehinderd door lange levertijden. Dagelijkse vliegverbindingen zorgen voor snelle doorlooptijden en correcte levering.

‘What you see is what you get”. Standaard leveren wij u een photoshopcompilatie van de opdruk of van het borduursel. U weet exact wat u van ons kunt verwachten.

Zeefdruk, tampon- en transferdruk

Textiel wordt meestal bedrukt in zeefdruk. Omdat inkt altijd iets gaat vloeien is deze techniek minder geschikt voor een fijne opdruk. Met een transferprint is dit prima te ondervangen. Deze worden vooraf met warmte op het textiel geperst. Het is wat duurder dan zeefdruk. Het resultaat is echter aanmerkelijk beter.

Vlaggen, banieren en spandoeken

Rechtstreeks vanuit ons atelier in China. Diverse vlaggen, banieren en spandoeken. Met kleurechte inkt gedrukt op een stormvast vlaggendoek. Met een paar dagen in huis omdat ze worden ingevlogen.

Customized confectie en borduren

Borduren in meerdere kleuren is in Nederland relatief kostbaar. Ook hier bepaalt China de marktprijs. Maak uw wensen kenbaar, wij zorgen dat het exact op maat wordt geproduceerd en geborduurd in ons naaiatelier in Foshan.

Liever een ander kleurtje?

U bent op zoek naar een leuke give aways maar u kunt de juiste kleur niet krijgen? Géén probleem, zeg maar hoe u het wilt hebben en wij maken het! Neem deze badeendjes; op verzoek van de klant zijn er 1.000 geproduceerd in de eigen huisstijlkleuren en met logoprint.

Spelbenodigdheden

Ruime collectie spelbenodigdheden zoals dobbelstenen en pionnen binnen een paar dagen in huis.

Koelkastmagneten

Het best verkochte premium in souvenirshops en museumwinkels. Los of als geschenkset en met een eigen opdruk.

Applicaties

Rechtstreeks vanuit ons naai- en borduuratelier in Foshan (China), Custom made applicaties. Scherpe prijzen en korte levertijden.

Boekproducties

Voor de productie van hard- en softcover boeken zijn wij samenwerking aangegaan met gespecialiseerde producenten in het buitenland. Daardoor kunnen wij kwaliteit leveren voor een zéér scherpe prijs.