design

De eerste blik is bepalend...
Vormgeving en opmaak

Gewoon is in de meeste gevallen gek genoeg. Wij verstaan de kunst om ‘gewoon’ dat extra plusje van ‘buitengewoon’ te geven. Bij ons staat de grafische vormgeving ten dienste van de boodschap. Wat uw communicatieproject ook behelst, wij geven er invulling aan. Daarvoor gaan we graag met u om de tafel. Wij bedenken niet alleen dingen, we maken ze ook. In onze eigen studio worden alle mogelijkheden van digitale opmaaktechniek en van creativiteit samengebracht. Daarmee hebben we jarenlang ervaring en daar ligt onze kracht.

Al in de ontwerpfase houden we rekening met de technische mogelijkheden en beperkingen zoals formaten, procedés en nabewerkingen. Dat bespaart ons en u onnodige kosten verder in het proces. Een grenzeloos gebruik van de productiefaciliteiten van vaste partners in binnen- en buitenland staat tot onze beschikking. Per opdracht wordt hét bedrijf geselecteerd dat qua machinepark en specialisatie de beste aansluiting heeft. Alle aandacht voor schoonheid en dat altijd tegen een ‘mooie prijs’.

Uw boodschap moet overtuigen

De vormgeving van uw boodschap bepaalt in hoge mate de impact. Dat geldt voor uw huisstijl, brochure, verpakking (digitale) nieuwsbrief of de belettering van uw pand of voertuigen. Door een onderscheidende vormgeving en opmaak en toepassing van het juiste beeldmateriaal krijgt u de juiste aandacht. Als het kan met stockmateriaal en als het mag door de inzet van een professionele fotograaf. Voortdurend samen met u op zoek naar de aandacht die uw bedrijf, uw campagne of uw uitgave verdient.

Een netwerk van specialisten

Als de opdracht er om vraagt, wordt een beroep gedaan op ’externe specialisten’. Slagvaardige professionals uit ons vaste netwerk op het gebied van copywriting, fotografie en new media. Bij Franssen & Van Iersel betaalt u géén overheadkosten, u betaalt alleen voor mensen die direct aan uw opdracht werken. Dat maakt dat onze tarieven wezenlijk anders zijn. Praat er met ons over en merk het verschil.

Glasheldere offertes

Na inventarisatie van uw wensen stellen we een helder projectplan op. In de offerte staat helder omschreven wat u van ons kunt verwachten, wanneer u het kunt verwachten en tegen welke prijs. Na uw akkoord gaan wij voor u aan de slag. Zolang het mogelijk is, blijven de afspraken met ons flexibel. We leven immers in een dynamische wereld. Eventuele consequenties ten aanzien van prijs of levertijd worden opnieuw met u afgestemd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Afspraken met ons zijn glashelder en we houden van open en eerlijk zaken doen. Franssen & Van Iersel is al vele jaren een betrouwbare partner in drukwerk.

Logo ontwerp

Uw logo is de blikvanger

Voor iedere onderneming is een fraaie huisstijl (corporate identity) onmisbaar. Dat is het eerste dat klanten, relaties en leveranciers van u onder ogen krijgen. Een huisstijl is pas goed als die aansluit bij uw onderneming en activiteiten. Huisstijl en logo’s ontwerpen is een specifieke kwaliteit van de mensen van Franssen & Van Iersel. Wij zorgen dat u iets te kiezen heeft. Standaard tonen wij per opdracht meerdere ontwerpen. De versie die u het meest aanspreekt wordt verder verfijnd en uitgewerkt. In lijn met de huisstijl verzorgen wij de opmaak van het visitekaartje, het briefpapier met vervolgvel, de enveloppen, het bordje bij de toegang, de banner op de parkeerplaats...

Met Franssen & Van Iersel komt u in het vizier!

Huisstijlen

De basis van ieder huisstijl

Briefpapier, vervolgvel, visitekaart en envelop

Combinatievoordeel

Meerdere items in één run geeft lager prijzen

Eenduidige uitstraling

consistent doorvoeren vergroot herkenbaarheid

folders, flyers

Een goede mix van druk en digitaal

Een folder trekt geintersseerden vanzelf naar uw site.

Kaarten en flyers

Van vormgeving en opmaak tot en met de verzending

Iedere folder personaliseren

Digitale druktechnieken maken het mogelijk

Belettering

Vlaggen en banieren

Op afstand laten zien waar het te doen is...

Abri Posters

Doeltreffend en betaalbaar

Relatief goedkoop toch maximale exposure

Fleetmarking draagt op relatief goedkope wijze bij aan de naamsbekendheid en herkenning.

Als een "lopend vuurtje"

Ongekende mogelijkheden met fullcolour afbeeldingen

Kleurgebruik consistent doorvoeren

Ook voor uw huisstijl de juiste foliekleuren

Het gemak van zelfklevende folie

Veranderingen zijn makkelijk door te voeren